Virkattu Kukka - Pin on Virkattu kukka / Päätinpä tehdä ohjeen näistä pienistä virkatuista kukista, jos vaikka jollekin olisi tästä iloa.

Virkattu Kukka - Pin on Virkattu kukka / Päätinpä tehdä ohjeen näistä pienistä virkatuista kukista, jos vaikka jollekin olisi tästä iloa.. Virkattu kukka käy koristeeksi vaatteisiin, asusteisiin tai vaikka kodin tekstiileihin. Työkaveri kyseli jos tekisin pipon jossa on virkattu kukka. Frost kukka kuvio 3d abstrakti kukka motiivi miten virkkaa kolmiulotteisia kukkia. See more ideas about virkattu kukka, kukka, virkkaus. Yksinkertainen virkattu kukka sopii koristeeksi huiviin, pipoon, lapaseen, paitaan tai sukanvarteen sellaisenaan.

Virkattu kukka käy koristeeksi vaatteisiin, asusteisiin tai vaikka kodin tekstiileihin. Olen käyttänyt tätä kukkamallia mm. Virkattu kukka vie erilaisen persoonallisuutensa joka kerta, kun yritän sijoittaa toisen painikkeen. See more ideas about virkattu kukka, kukka, virkkaus. Virkattu kukka pinnalla virkattu kaunistus ja neljä eri painikkeita keskuksessa.

Amalian blogi: Tee Se Itse, Virkattu kierreruusu
Amalian blogi: Tee Se Itse, Virkattu kierreruusu from 1.bp.blogspot.com
Virkattu kaksikerroksinen kukka jota olen käyttänyt pitkissä kukkasukissani. Virkattu kukka pinnalla virkattu kaunistus ja neljä eri painikkeita keskuksessa. Virkattu kukka by vilma vuori. Virkattu kukka käy koristeeksi vaatteisiin, asusteisiin tai vaikka kodin tekstiileihin. Aiemmin tässä blogissa esiteltiin heijastimia. Työkaveri kyseli jos tekisin pipon jossa on virkattu kukka. Virkattu kaksikerroksinen kukka jota olen käyttänyt pitkissä kukkasukissani. Tai oikeastaan kukat (kyh #11), niitä olen tuossa koukuskellut vähän väliä.

Virkattu kukka pinnalla virkattu kaunistus ja neljä eri painikkeita keskuksessa.

Virkattu kaksikerroksinen kukka jota olen käyttänyt pitkissä kukkasukissani. Pipon teko on vähän arpapeliä, tulee tiukka tai löysä. Näitä kukkia olen käyttänyt villasukkia tossuja ja myssyjä koristamassa :) tässä kukassa on käytetty 7 veljestä lankaa ja 3.5mm virkkuukoukkua. Virkattu kukka vie erilaisen persoonallisuutensa joka kerta, kun yritän sijoittaa toisen painikkeen. Yksinkertainen virkattu kukka sopii koristeeksi huiviin, pipoon, lapaseen, paitaan tai sukanvarteen sellaisenaan. Kukka julkaistiin huhtikuussa osana instagramissa oleva haastetta #365daysofcrochetflowers Alun ketjusilmukoita voi siis huoletta tehdä oman pään mukaan. 1 дек 20131 985 просмотров. See more ideas about virkattu kukka, virkkausohjeet, virkkaus. Frost kukka kuvio 3d abstrakti kukka motiivi miten virkkaa kolmiulotteisia kukkia. See more ideas about virkattu kukka, kukka, virkatut kukat. Tämä virkatun kukan ohje on ollut yksi blogin suosituimpia ja googletetuimpia postauksia vuosien varrella, kuten muutkin ohjeet, esimerkiksi roosan tekemä huippu pussukan ompeluohje. Olen käyttänyt tätä kukkamallia mm.

Virkattu kukka käy koristeeksi vaatteisiin, asusteisiin tai vaikka kodin tekstiileihin. 1 дек 20131 985 просмотров. Alun ketjusilmukoita voi siis huoletta tehdä oman pään mukaan. Älä kuitenkaan sitoudu vain kehykseen. Tätä kukkaa on helppo muokata haluamanlaiseen kokoon.

virkattu kukka - Elinan käsityöt
virkattu kukka - Elinan käsityöt from kasityot.files.wordpress.com
Katso selkeä ohje ja kokeile itse! Tai oikeastaan kukat (kyh #11), niitä olen tuossa koukuskellut vähän väliä. Päätinpä tehdä ohjeen näistä pienistä virkatuista kukista, jos vaikka jollekin olisi tästä iloa. Frost kukka kuvio 3d abstrakti kukka motiivi miten virkkaa kolmiulotteisia kukkia. Virkattu kukka vie erilaisen persoonallisuutensa joka kerta, kun yritän sijoittaa toisen painikkeen. Virkattu kukka käy koristeeksi vaatteisiin, asusteisiin tai vaikka kodin tekstiileihin. Näitä kukkia olen käyttänyt villasukkia tossuja ja myssyjä koristamassa :) tässä kukassa on käytetty 7 veljestä lankaa ja 3.5mm virkkuukoukkua. Virkattu kaksikerroksinen kukka jota olen käyttänyt pitkissä kukkasukissani.

Virkattu kaksikerroksinen kukka jota olen käyttänyt pitkissä kukkasukissani.

Tätä kukkaa on helppo muokata haluamanlaiseen kokoon. Tai oikeastaan kukat (kyh #11), niitä olen tuossa koukuskellut vähän väliä. Kukista saa koottua kauniita ryppäitä. Virkattu kukka käy koristeeksi vaatteisiin, asusteisiin tai vaikka kodin tekstiileihin. Terälehtien määrää lisäämällä tai vähentämällä pääsee vaikuttamaan. Päätinpä tehdä ohjeen näistä pienistä virkatuista kukista, jos vaikka jollekin olisi tästä iloa. Olen käyttänyt tätä kukkamallia mm. See more ideas about virkattu kukka, virkkausohjeet, virkkaus. Virkattu virkattu on varsin jännittävä kokemus. Virkattu kukka käy koristeeksi vaatteisiin, asusteisiin tai vaikka kodin tekstiileihin. Älä kuitenkaan sitoudu vain kehykseen. Ohjeen saa esiin klikkaamalla otsikkoa :). Yksinkertainen virkattu kukka sopii koristeeksi huiviin, pipoon, lapaseen, paitaan tai sukanvarteen sellaisenaan.

Katso selkeä ohje ja kokeile itse! Tämä virkatun kukan ohje on ollut yksi blogin suosituimpia ja googletetuimpia postauksia vuosien varrella, kuten muutkin ohjeet, esimerkiksi roosan tekemä huippu pussukan ompeluohje. Päätinpä tehdä ohjeen näistä pienistä virkatuista kukista, jos vaikka jollekin olisi tästä iloa. Kukista saa koottua kauniita ryppäitä. Virkatun kukan ohjetta on toivottu ja tässä se tulee :o).

virkattu KUKKA - ohje | Pillows, Diy pillows, Crochet
virkattu KUKKA - ohje | Pillows, Diy pillows, Crochet from i.pinimg.com
Älä kuitenkaan sitoudu vain kehykseen. Toivottavasti tästä nyt ymmärtää jotain. See more ideas about virkattu kukka, kukka, virkkaus. Tätä kukkaa on helppo muokata haluamanlaiseen kokoon. Työkaveri kyseli jos tekisin pipon jossa on virkattu kukka. Virkattu kukka käy koristeeksi vaatteisiin, asusteisiin tai vaikka kodin tekstiileihin. Pipon teko on vähän arpapeliä, tulee tiukka tai löysä. Näitä kukkia olen käyttänyt villasukkia tossuja ja myssyjä koristamassa :) tässä kukassa on käytetty 7 veljestä lankaa ja 3.5mm virkkuukoukkua.

Virkattu kukka käy koristeeksi vaatteisiin, asusteisiin tai vaikka kodin tekstiileihin.

Tätä kukkaa on helppo muokata haluamanlaiseen kokoon. Näitä kukkia olen käyttänyt villasukkia tossuja ja myssyjä koristamassa :) tässä kukassa on käytetty 7 veljestä lankaa ja 3.5mm virkkuukoukkua. Tässäpä nyt aiemmin lupaamani ohje kukkasiin, joita minä virkkasin lasinalusiksi. Virkattu kaksikerroksinen kukka jota olen käyttänyt pitkissä kukkasukissani. Ohjeen saa esiin klikkaamalla otsikkoa :). Virkattu kukka käy koristeeksi vaatteisiin, asusteisiin tai vaikka kodin tekstiileihin. Virkattu virkattu on varsin jännittävä kokemus. Virkattu kukka pinnalla virkattu kaunistus ja neljä eri painikkeita keskuksessa. See more ideas about virkattu kukka, kukka, virkatut kukat. Virkattu kukka by vilma vuori. Virkattu kukka käy koristeeksi vaatteisiin, asusteisiin tai vaikka kodin tekstiileihin. See more ideas about virkattu kukka, kukka, virkkaus. Virkattu kaksikerroksinen kukka jota olen käyttänyt pitkissä kukkasukissani.

1600 x 1200 jpeg 266 кб virk. Olen käyttänyt tätä kukkamallia mm.

Posting Komentar

0 Komentar